(+45) 40 87 39 86KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tiago Teles, Bairrada

Tiago Teles - Barrida - Portugal

Tiago Teles forelskede sig i jordbundens kompleksitet og områdets klima som er påvirket af Atlanterhavet. De fandt de bedste områder og har udviklet intenst på disse marker. De mente at vinene fra Bairrada udtrykte den levende natur, samtidig med de var komplekse og udviklede sig konstant. 
Tiago Teles mener ikke at druetypen er så vigtig, da de gerne vil servere vin. Hvad der virkelig betyder noget er kvaliteten, hvordan druen er behandlet og hvor godt den klarer sig i det specifikke klima - samt hvilken vin man har for øje at skabe. Derfor laver Tiago Teles lokale og autentiske vine. De viser vinens natur, jordbunden, klimaet og vinmagerens know-how. Vinene fra Bairrada og Vinho Verde er blandt de mest prestigefyldte vine fra Portugal.

Bairrada er en mindre vinregion som strækker sig fra højlandet Caramulo og Buçaco mod øst og til Atlanterhavet i vest. I S. Mateus og Valdazar - i Bairradas hjerte, og i det mytiske Quinta dos Cozinheiros ved siden af Figuera da Foz - 7 km fra havet, fandt Tiago Teles vinstokke som var velintegreret i jordbunden og klimaet. Placeret de rigtige steder får vinmarkerne det optimale ud af den sandede limstensjordbund, som giver noget friske fyldige vine - og unikke vine. Druerne er plantet økologisk og bliver produceret således de stadig tager hensyn til biodiversiteten i regionen. 

Sorter faldende

   

2 vare(r)

Sorter faldende

   

2 vare(r)