(+45) 40 87 39 86KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Johner Estate, Gladstone

Johner Estate, Wairarapa

På sydspisen af nordøen ligger Wairarapa regionen, som opdeles i 2 underregioner. Mest kendt her er Martinborough men også Masterton er specielt med deres Gladstone område interessant at følge.  Hele regionens potientiale er ved at blivet opdaget og anerkendt internationalt, så der plantes på livet løs.  
Fladt område, med bjerge hele vejen rundt, som giver læ mod regn. Kun 600 mm årligt. Landets længste og tørreste efterår giver en unik mulighed for Pinot Noir vine af høj høj kvalitet. Kort sagt perfekt Cool Climate.

20.000 år gamle grusaflejringer fra floder, udgør jordbunden med forskellig tynde jordlag de første meter. Mest udbredt er plamager af ler. Måske vil man støde på betegnelsen ”Martinborough Terrace Appelation” det er et lille område nordøst for byen, hvor der virkelig arbejdes med terrior i bedste Bourgogne stil.
Johner Estate er en drøm for Karl-Heinz Johner fra yyske Baden-Baden som blev realiseret i 2001. I hans jagt på den ultimative Pinot Noir købte han jord i Gladstone i regionen, og startede op fra bunden. Allerede efter få år har det givet fantastiske resultater som bliver bedre og bedre med tiden

Sorter faldende

   

7 vare(r)

Sorter faldende

   

7 vare(r)