(+45) 40 87 39 86KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

6 vine til efterårets mad

Hurtigt overblik

2016 Kerner “Karnaid” ~ Gojer, Alto Adige 149,-


Kerner er en krydsning mellem Riesling og Trollinger. Den findes mest her i det nordlige
Italien og i Tyskland. Er kendt for sit høje udbytte. Høstet over 2 gange. For at give
En høj syre i første omgang og en fyldig textur i den anden omgang.
En ”simpel” og alligevel kompleks vin. Fersken og citrus i duften. Fin lang mineral i smag.
Drik den til pasta retter med fisk. Som frokost vin til salater, eller en lækker aperitif


2015 Riesling Bischofsberg Spätlese ~ C. Kauter, Rheingau 215,-


Stor vin fra en stor årgang fra Riesling højborgen ”Rheingau”
Denne riesling er lavet knastør, men har en for Rheingau vin utrolig fylde.
Både i duft og smag. Pære, fersken og knuste sten træder frem i en voldsom duft.
Lang intens tør smag. Drik den til hummerretter. Stegt fisk med cremet sauce
eller lyst kød hvor der indgår meget grønt og æbler i retten


2013 Spätburgunder “Kaiserstuhl” ~ Johner, Baden-Baden 155,-


En 1010 vin klassiker. Smager godt hele året. Men er særdeles anvendelig til
efterårets retter med fjervildt, eller som hyggevin ved pejsen, når det suser i træerne.
Spätburgunder er det Tyske navn for Pinot Noir. Johner familien er besat af en gal Pinot drue. De laver den ene lækre efter den anden. Kaiserstuhl er deres ”entry” level.
Niveauet siger ikke så lidt om hvad familien kan trylle frem.


2014 Calcaire ~ Ch. Les Croisille, Cahors 145,-


Cahors området…. Der hvor Prinse gemalen havde vinslot engang. Et område
mange Danskere ynder at håne af den grund. GLEM DET – Cahors er blandt de
allermest hypede vinområder i verden. De har de senere år vist hvad Malbec druen kan.
Mange unge er i området og har givet vinene en mere imødekommende karakter.
Denne her er fra meget kalkholdige marker. Det giver en blid og elegant struktur i vinen.
Men den er stadig mørk, kompakt, fyldig. Fine taniner, mørke bær og friskhed.
Drikkes til bøffer og kødretter + hårvildt.


2015 Altos de Losada ~ Losada. Bierzo 179,-


Mencia druen hersker i det lille bjergomkransede område Bierzo i nordvest Spanien
En egnspræget karakter, uden de store sammenligninger fra resten af verden.
Meget mørk i farven. Duft af kirsebær, kød og jord. Kraftig smag med toner af blommer,
Lakrids og mineral. Lang intens smag med høj kølig frugt der giver elegance.


NV Tawny Port ~ Adega Vila Real, Duoro 99,-


Noget af det bedste er et glas port i den mørkere tid. Denne tawny er en tand
mere lys og saftig, end andre tawny ports. Masere af frugtsmag, som appellere
til at man drikker den i store slurke :-) serveres til tærte med efterårets frugter og nødder.


 

Lagerstatus: På lager

695,00 DKK

Yderligere information

Alkoholprocent Nej
Drue Nej
Druesammensætning Nej
Lagring Nej
Flaskestørrelse Helflaske 75 cl.
Drikkes til Nej
Produktionsland
Område Nej
Producent Nej

Detaljer

2016 Kerner “Karnaid” ~ Gojer, Alto Adige 149,-

Kerner er en krydsning mellem Riesling og Trollinger. Den findes mest her i det nordlige
Italien og i Tyskland. Er kendt for sit høje udbytte. Høstet over 2 gange. For at give
En høj syre i første omgang og en fyldig textur i den anden omgang.
En ”simpel” og alligevel kompleks vin. Fersken og citrus i duften. Fin lang mineral i smag.
Drik den til pasta retter med fisk. Som frokost vin til salater, eller en lækker aperitif

2015 Riesling Bischofsberg Spätlese ~ C. Kauter, Rheingau 215,-

Stor vin fra en stor årgang fra Riesling højborgen ”Rheingau”
Denne riesling er lavet knastør, men har en for Rheingau vin utrolig fylde.
Både i duft og smag. Pære, fersken og knuste sten træder frem i en voldsom duft.
Lang intens tør smag. Drik den til hummerretter. Stegt fisk med cremet sauce
eller lyst kød hvor der indgår meget grønt og æbler i retten

2013 Spätburgunder “Kaiserstuhl” ~ Johner, Baden-Baden 155,-

En 1010 vin klassiker. Smager godt hele året. Men er særdeles anvendelig til
efterårets retter med fjervildt, eller som hyggevin ved pejsen, når det suser i træerne.
Spätburgunder er det Tyske navn for Pinot Noir. Johner familien er besat af en gal Pinot drue. De laver den ene lækre efter den anden. Kaiserstuhl er deres ”entry” level.
Niveauet siger ikke så lidt om hvad familien kan trylle frem.

2014 Calcaire ~ Ch. Les Croisille, Cahors 145,-

Cahors området…. Der hvor Prinse gemalen havde vinslot engang. Et område
mange Danskere ynder at håne af den grund. GLEM DET – Cahors er blandt de
allermest hypede vinområder i verden. De har de senere år vist hvad Malbec druen kan.
Mange unge er i området og har givet vinene en mere imødekommende karakter.
Denne her er fra meget kalkholdige marker. Det giver en blid og elegant struktur i vinen.
Men den er stadig mørk, kompakt, fyldig. Fine taniner, mørke bær og friskhed.
Drikkes til bøffer og kødretter + hårvildt.

2015 Altos de Losada ~ Losada. Bierzo 179,-

Mencia druen hersker i det lille bjergomkransede område Bierzo i nordvest Spanien
En egnspræget karakter, uden de store sammenligninger fra resten af verden.
Meget mørk i farven. Duft af kirsebær, kød og jord. Kraftig smag med toner af blommer,
Lakrids og mineral. Lang intens smag med høj kølig frugt der giver elegance.

NV Tawny Port ~ Adega Vila Real, Duoro 99,-

Noget af det bedste er et glas port i den mørkere tid. Denne tawny er en tand
mere lys og saftig, end andre tawny ports. Masere af frugtsmag, som appellere
til at man drikker den i store slurke :-) serveres til tærte med efterårets frugter og nødder.