(+45) 40 87 39 86KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

6 Spændende Supervine du måske ikke normalt havde købt...

Hurtigt overblik

2015 LaOrquesta ~ Soto I Manrique, Castilla y Leon                 149,-


Fra Rueda området, nordvest for Madrid gør man mange gode vinfund.
Her er det området hoveddrue ”Verdejo” som er mixet med 10% Chardonnay. Lækker hvidvin med noter af grapefrugt, honning, tørrede frugter og abrikos. Fin lang elegant smag.
Drik den f.eks. til fede stegte fisk med grønt garniture eller risretter


 


2016 Scheurebe “Naturlich” ~ Lukas Krauss, Pfalz                   175,-


Lukas elsker at arbejde med de lidt skæve og knap så kendte druesorter.
Her er det krydsningen ”Scheurebe” som i min i optik er en utrolig spændende drue.
Den er gæret i lerkar med hele drueklaser og lang tids skalkontakt. Tappet ufiltreret.
Æble og syrlige pære træder frem i duften. Mineralsk og sart krydret smag.
Drikkelig natur vin :-) som vil være lækker til nordiske skaldyrsretter eller sushi


 


2015 Chardonnay ”Clonal Selection” ~ Kershaw, Elgin             295,-


I det kølige Elgin i Sydafrika laver Richard Kershaw MW det vildeste
arbejde med kloner og selektioner fra markerne. At sammensætte sådan en
Chardonnay er et kæmpe puslespil. Resultatet er enestående. Elegant, fokuseret ren
frugt smag med høj syre, som kun de bedste i Bourgogne kan. Tilsat noter af havre og brioche.
Drikkes til de bedste fiske retter som pighvar og hummer eller godt fjerkræ med cremet sauce.


 


2015 Le Dino “Trés Trés Trés Vieilles Vignes” ~ Jean Pla          95,-


Cote de Catalans, Rousillion ligger nord for den Spansk/Franske grænse.
Lidt gemt og glemt område. Men det stor for nogle rigtig lækre vine i stil med det,
man kender fra Syd Rhoné og Languedoc. Blot med en markant friskere profil.
Denne her fra den rutinerede producent ”Jean Pla” er lavet på ren Carignan.
En drue som oftest benyttes til blandinger og som er lidt i ”Bad Standing”
hos mange vin elskere. Når den som her får aldre på stokkene og dyrkes oppe i højderne
folder den sig ud på bedste vis.
Rund og blød rødvin med dufte af urter og peber. Smag af tørrede bær og urter.
Drik til retter med bønner og pølser, klassiske sammenkogte kødretter og ost.


 


2015 Maria da Graca ~ Thiago Teles, Bairrada                           145,-


Portugal tordner frem med den ene super vin efter den anden.
Her er det fra Bairrada – Portugals svar på Bourgogne – jordbunds og klima mæssigt.
Druen er indfødte Alfrocheiro. Lavet ret naturligt af Thiago Teles.
Elegant og ren vin. Med sarte krydrede noter, saftig naturlig frugtsmag og mørke bær
Drik den afkølet til kraftige fiskeretter og letter svinekøds retter på grill


 


2016 St. Magdelener ”Vigna Rondell” ~ Gojer, Alto Aldige        175,-


Vernatsch druen (Syn. St. Magdelener) er en af Italiens store hemmeligheder.
Den kan kombinere mørke tæt farve, med en elegant og let smag med noter af
kirsebær, saltet kød og krydderier. Særdeles madvenlig vin fra det allernordligste Italien.
Gojer Familien er om nogen dedikeret til denne drue og i særklasse dem der gør mest ud af det.
Drik den til mad fra middelhavs køkkenet, enkle kødretter og den lidt tunge alpemad.


 

Lagerstatus: På lager

750,00 DKK

Yderligere information

Alkoholprocent Nej
Drue Nej
Druesammensætning Nej
Lagring Nej
Flaskestørrelse Nej
Drikkes til Nej
Produktionsland
Område Nej
Producent Nej

Detaljer

2015 LaOrquesta ~ Soto I Manrique, Castilla y Leon                 149,-

Fra Rueda området, nordvest for Madrid gør man mange gode vinfund.
Her er det området hoveddrue ”Verdejo” som er mixet med 10% Chardonnay. Lækker hvidvin med noter af grapefrugt, honning, tørrede frugter og abrikos. Fin lang elegant smag.
Drik den f.eks. til fede stegte fisk med grønt garniture eller risretter

 

2016 Scheurebe “Naturlich” ~ Lukas Krauss, Pfalz                   175,-

Lukas elsker at arbejde med de lidt skæve og knap så kendte druesorter.
Her er det krydsningen ”Scheurebe” som i min i optik er en utrolig spændende drue.
Den er gæret i lerkar med hele drueklaser og lang tids skalkontakt. Tappet ufiltreret.
Æble og syrlige pære træder frem i duften. Mineralsk og sart krydret smag.
Drikkelig natur vin :-) som vil være lækker til nordiske skaldyrsretter eller sushi

 

2015 Chardonnay ”Clonal Selection” ~ Kershaw, Elgin             295,-

I det kølige Elgin i Sydafrika laver Richard Kershaw MW det vildeste
arbejde med kloner og selektioner fra markerne. At sammensætte sådan en
Chardonnay er et kæmpe puslespil. Resultatet er enestående. Elegant, fokuseret ren
frugt smag med høj syre, som kun de bedste i Bourgogne kan. Tilsat noter af havre og brioche.
Drikkes til de bedste fiske retter som pighvar og hummer eller godt fjerkræ med cremet sauce.

 

2015 Le Dino “Trés Trés Trés Vieilles Vignes” ~ Jean Pla          95,-

Cote de Catalans, Rousillion ligger nord for den Spansk/Franske grænse.
Lidt gemt og glemt område. Men det stor for nogle rigtig lækre vine i stil med det,
man kender fra Syd Rhoné og Languedoc. Blot med en markant friskere profil.
Denne her fra den rutinerede producent ”Jean Pla” er lavet på ren Carignan.
En drue som oftest benyttes til blandinger og som er lidt i ”Bad Standing”
hos mange vin elskere. Når den som her får aldre på stokkene og dyrkes oppe i højderne
folder den sig ud på bedste vis.
Rund og blød rødvin med dufte af urter og peber. Smag af tørrede bær og urter.
Drik til retter med bønner og pølser, klassiske sammenkogte kødretter og ost.

 

2015 Maria da Graca ~ Thiago Teles, Bairrada                           145,-

Portugal tordner frem med den ene super vin efter den anden.
Her er det fra Bairrada – Portugals svar på Bourgogne – jordbunds og klima mæssigt.
Druen er indfødte Alfrocheiro. Lavet ret naturligt af Thiago Teles.
Elegant og ren vin. Med sarte krydrede noter, saftig naturlig frugtsmag og mørke bær
Drik den afkølet til kraftige fiskeretter og letter svinekøds retter på grill

 

2016 St. Magdelener ”Vigna Rondell” ~ Gojer, Alto Aldige        175,-

Vernatsch druen (Syn. St. Magdelener) er en af Italiens store hemmeligheder.
Den kan kombinere mørke tæt farve, med en elegant og let smag med noter af
kirsebær, saltet kød og krydderier. Særdeles madvenlig vin fra det allernordligste Italien.
Gojer Familien er om nogen dedikeret til denne drue og i særklasse dem der gør mest ud af det.
Drik den til mad fra middelhavs køkkenet, enkle kødretter og den lidt tunge alpemad.